back

Відбулося святкування Всеукраїнського Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва

21 травня 2012

18 травня ц.р. у великій залі райдержадміністрації відбувся урочистий захід з нагоди святкування Всеукраїнського Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

У заході взяли участь I-й заступник голови облдержадміністрації, голова фракції Партії регіонів в Чернігівській обласній раді Станіслав Прокопенко; депутат обласної ради, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Заліський; начальник головного управління культури, туризму і охорони культурної спадщини Сергій Мойсеєнко; голова райдержадміністрації Микола Кудрик; голова районної ради Михайло Литвин; заступники голови райдержадміністрації; працівники будинків культури та аматори народного мистецтва району.

У фойє райдержадміністрації під назвою "Чарує душу краса рукотворна" працівниками районної бібліотеки були представлені вироби майстрів Чернігівського району, серед яких вишивка, іконопис, лозоплетіння, гончарство та художній розпис.

Зі святом присутніх привітали гості з облдержадміністрації: Станіслав Прокопенко, Анатолій Заліський та Сергій Мойсеєнко, побажали творчого натхнення, сімейного затишку, зберегти та передати наступним поколінням надбання нашого народу.

З привітальним словом до учасників свята звернувся й голова райдержадміністрації Микола Кудрик. Він побажав усім творчої і результативної праці, професійного зростання та затишку у родинах.

Кращі працівники культури району нагороджені грамотами і подяками.

Приємним подарунком для присутніх стало святкове вітання артистів Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.


За інформацією відділу внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації