back

Відбулося засідання колегії райдержадміністрації

27 квітня 2012

25 квітня ц.р. відбулось засідання колегії райдержадміністрації, у роботі якого взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій району, сільські та селищні голови. На початку засідання керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун повідомив присутнім про нові призначення на посади: начальника служби цивільного захисту в Чернігівському районі Територіального управління МНС у Чернігівській області Вернідуба В’ячеслава Анатолійовича та директора військового лісгоспу Вохмінцева В’ячеслава Вікторовича.

Відповідно до порядку денного на засіданні розглянуті питання:

1. Про стан благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану населених пунктів, територій організацій та підприємств району, здійснення природоохоронних заходів та забезпечення пожежної безпеки.

2. Про стан врегулювання майнових та земельних відносин у сільськогосподарських підприємствах району.

3. Про покращення фінансово-бюджетної дисципліни в районі та заходи щодо її посилення.

4. Про стан виконавської дисципліни, роботи з документами та організації контролю за їх виконанням в управліннях, відділах райдержадміністрації, установах, організаціях району, сільських, селищних радах.

По першому питанню доповіла начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Тамара Залозна, яка ознайомила присутніх з актуальними питаннями благоустрою території району, розкрила основні проблеми та шляхи їх вирішення.

Про здійснення заходів по благоустрою Киселівської територіальної громади розповів сільський голова Олександр Сербін. За його словами, мешканці Киселівки успішно виконали завдання по благоустрою та готові до святкування 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Принагідно він запросив учасників колегії на урочисте відкриття пам’ятника загиблим воїнам, яке відбудеться 9 травня ц.р. в с.Киселівка.

Начальник відділу з питань охорони здоров’я та надзвичайних ситуацій Микола Соломаха звернув увагу присутніх на важливість забезпечення пожежної безпеки на території району у весняно-літній період.

До обговорення питань стосовно благоустрою долучилися начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Володимир Буланенко та начальник філії Чернігівський райавтодор Іван Мисник.

Стосовно стану врегулювання майнових та земельних відносин у сільськогосподарських підприємствах району широко інформували присутніх начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Мирон Шумик та начальник Держкомзему в Чернігівському районі Ігор Суботський.

Керівник Чернігівської міжрайонної державної фінансової інспекції Маргарита Зіненко розкрила питання покращення фінансово-бюджетної дисципліни в районі та заходи щодо її посилення. У ході виступу вона озвучила низку порушень, які були виявлені під час перевірок діяльності підприємств, установ та організацій району.

Під час засідання колегії також розглянуте питання стану виконавської дисципліни, роботи з документами та організації контролю за їх виконанням в управліннях, відділах райдержадміністрації, установах, організаціях району, сільських, селищних радах.

За результатами розглянутих на засіданні питань прийняті відповідні розпорядження голови райдержадміністрації.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації