back

Відбулася зустріч керівництва області та району із членами президії Чернігівської районної ради ветеранів

27 квітня 2012

24 квітня ц.р. у малій залі районної державної адміністрації відбулася зустріч першого заступника голови обласної державної адміністрації Станіслава Прокопенка та першого заступника голови обласної ради Івана Коробки з членами президії Чернігівської районної ради ветеранів війни та праці.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Микола Кудрик, перший заступник голови райдержадміністрації Микола Ганжа, заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська, керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун, голова районної ради ветеранів Анатолій Гапич та члени президії ради ветеранів.

На початку зустрічі Микола Кудрик представив учасників та визначив мету зібрання.

Станіслав Прокопенко розповів ветеранам про соціальні ініціативи Президента України В.Ф.Януковича, зокрема, про соціальні виплати до Дня Перемоги, а також озвучив питання проведення компенсаційних виплат вкладникам Сбербанку колишнього СРСР, забезпечення медичного обслуговування ветеранів. Окрім того, він звернув увагу на можливі шляхи вирішення проблеми пільгового перевезення пасажирів пасажирським транспортом та зупинився на урочистих заходах з відзначення 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Перший заступник голови обласної ради Іван Коробка звернувся до членів президії зі словами вдячності за їхній вагомий внесок в життя суспільства та активну громадську позицію. У свою чергу він зупинився на святкуванні 67-ї річниці Перемоги: "Свято Перемоги – це свято для всіх, це урочистості заходи на території кожної громади", та зазначив, що депутатський корпус активно візьме участь у святкуванні 67-ї річниці Перемоги.

Голова райдержадміністрації Микола Кудрик у своєму виступі подякував ветеранам за тісну співпрацю у проведенні районних заходів і розповів про заплановані святкові заходи на території району. Він наголосив на важливості патріотичного значення районного урочистого заходу з нагоди 67-ї річниці Перемоги на базі Гончарівської територіальної громади, який відбудеться 8 травня цього року.

Від імені президії районної ради ветеранів війни та праці виступив голова Ради Анатолій Гапич. За його словами, співпраця між районною виконавчою владою та ветеранською організацією заснована на взаєморозумінні та взаємоповазі. "Я впевнено можу сказати, що двері приймальні голови райдержадміністрації для нас завжди відкриті. Всі питання, з якими ми звертаємось, завжди вирішуються швидко і без зволікань, і за це глибока вдячність керівництву району", - насамкінець зауважив голова районної ради ветеранів.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації