back

У Седневі відбулася чергова нарада

20 квітня 2012

19 квітня ц.р. у Седневі відбулася обласна нарада з уведення в експлуатацію будівельного комплексу "Седнівський НВК".

У нараді взяли участь народний депутат України Михайло Чечетов, головний консультант-інспектор Адміністрації Президента України Олег Шепетін, перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко, начальник управління освіти ОДА Анатолій Заліський, голова райдержадміністрації Микола Кудрик , голова районної ради Михайло Литвин, начальники управлінь і служб області та району, відповідальні за підготовку комплексу до здачі в експлуатацію, генеральний директор ВАТ "Домобудівник" Анатолій Роговий, актив селища.

Голова районної державної адміністрації Микола Кудрик разом з генеральним директором ВАТ "Домобудівник" Анатолієм Роговим провели екскурсію майбутньою школою: оглянули приміщення харчоблоку, актовий зал, класи й кабінети. На другому поверсі у правому крилі будівлі вже навіть послано дерев'яну підлогу. Анатолій Роговий наголосив на готовністі котельні для подачі тепла.

Микола Кудрик розповів учасникам наради, що у будівлі розташуються дитячий садок і філії Михайло-Коцюбинської школи мистецтв, дитячо-юнацької спортивної школи. Він зазначив, що графік будівництва виконується, кошти надходять без затримки. Микола Кудрик також повідомив про заплановані роботи по будуванню водогону, ремонту дорожнього покриття кількох вулиць селища, наведення порядку в парку Лизогубів та встановлення на в'їзді до селища своєрідної візитки – знаку у формі кам'яниці, проект якої представили учасникам наради.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації