back

Відбувся семінар-нарада з сільськими та селищними головами

20 квітня 2012

19 квітня ц.р. у великій залі райдержадміністрації відбувся семінар-нарада з сільськими, селищними головами за участю голови районної ради Михайла Литвина, заступника голови райдержадміністрації Анатолія Кругола, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Ірини Кудрик та керівника апарату райдержадміністрації Віктора Бешуна.

На нараду запрошені сільські, селищні голови; працівники апарату, відділів і управлінь райдержадміністрації; керівники установ та організацій району.

Розпочав семінар-нараду заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол. В ході засідання начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Валентина Лугова доповіла про впровадження соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича в районі. Про виконання Доручення Президента України щодо підготовчої роботи для проведення компенсаційних виплат вкладникам Сбербанку колишнього СРСР з доповіддю виступила начальник відділу бухгалтерського обліку філії АТ "Ощадбанк" Наталія Ткач.

Керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун розказав присутнім про відзначення в районі 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. На питанні проведення благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану населених пунктів району та автомобільних доріг, заходи по запобіганню виникнення лісових пожеж, своєчасності дій по гасінню пожеж детально зупинилися начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Тамара Залозна та начальник відділу держтехнобезпеки в Чернігівському районі Микола Шейгес.

Про хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації "Про організацію та проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу у квітні-травні 2012 року" ознайомив присутніх начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Володимир Клименко.

В ході засідання керуючий справами виконавчого апарату районної ради виступила перед присутніми з питаннями впровадження електронного зв’язку в сільських, селищних радах та оприлюднення відомостей, зазначених у деклараціях про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

Голова районної ради Михайло Литвин та заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол підвели підсумки наради та дали відповідні доручення.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації