back

Відбулася нарада оргкомітету з питань відзначення 67-ї річниці Перемоги в районі

17 квітня 2012

9 квітня ц.р. у малій залі райдержадміністрації відбулася нарада організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років за участю керівництва району. У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Микола Кудрик, голова районної ради Михайло Литвин, заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська та керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун.

На нараду запрошені керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керуючий справами виконавчого апарату районної ради, керівники підприємств, установ, організацій району та Гончарівський селищний голова.

У своєму виступі голова райдержадміністрації Микола Кудрик наголосив на важливих питаннях, що стосуються підготовки до відзначення 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років в територіальних громадах та районного урочистого заходу на території Гончарівської селищної ради.

Голова районної ради Михайло Литвин також вніс свої пропозиції щодо відзначення свята Перемоги в районі, запропонував максимально залучати до участі у святкових заходах учнів загальноосвітніх закладів району.

Заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська детальніше зупинилася на заходах, проведення яких планується на території району.

Усі учасники засідання висловили свої пропозиції щодо святкових заходів до дня Перемоги.

За підсумками наради, підготовлене розпорядження голови райдержадміністрації "Про відзначення в районі 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років".


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації