back

Відбулась нарада стосовно проведення благоустрою району

20 березня 2012

Сьогодні в залі районної державної адміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації Миколи Кудрика відбулась нарада стосовно проведення благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану населених пунктів району, територій організацій та підприємств у 2012 році відповідно до спільного розпорядження голів райдержадміністрації та районної ради від 28 лютого 2012 року №7/15. У засіданні взяли участь працівники апарату райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій району, закріплені за сільськими, селищними радами.

На нараді з поставленими питаннями, які витікають із вищевказаного розпорядження, виступили голова райдержадміністрації Микола Кудрик, заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань та керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун.

Згідно з даним розпорядженням за кожною територіальною громадою закріплені відповідальні особи з числа працівників райдержадміністрації та районної ради. "Основне завдання, яке стоїть перед органами виконавчої влади – провести відповідну роботу по благоустрою населених пунктів, організувати роботу по озелененню вулиць, парків, громадських місць відпочинку, навести належний порядок біля державних установ", - таке завдання поставив голова райдержадміністрації Микола Кудрик.

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації