back

Відбулася нарада по благоустрою населених пунктів району

23 березня 2012

Сьогодні в залі засідань районної державної адміністрації відбулася нарада по виконанню заходів з проведення благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану населених пунктів району. У заході взяли участь голова райдержадміністрації Микола Кудрик, заступники голови райдержадміністрації Микола Ганжа, Андрій Горбань, Анатолій Кругол та керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун.

На нараду запрошені працівники райдержадміністрації та районної ради, закріплені за сільськими, селищними радами, керівники установ та організацій району, відповідальні за благоустрій доріг і населених пунктів за напрямками.

У своєму виступі голова райдержадміністрації Микола Кудрик поставив завдання по нагальним питанням стосовно обстеження автодоріг за межами населених пунктів та їх подальшого термінового благоустрою, приведення в населених пунктів в належний санітарний стан.

На нараді були заслухані звіти уповноважених осіб, які закріплені розпорядженням від 28 лютого 2012 року №7/15 за відповідними територіями.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації