back

Микола Завальний ділиться досвідом та закликає до проведення суботника 31 березня 2012 року

23 березня 2012

Відповідно до спільного розпорядження районної державної адміністрації та районної ради від 28 лютого 2012 року №7/15 "Про проведення благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану населених пунктів району, територій організацій та підприємств в 2012 році" розпочався сезон робіт.

Досвід минулого року показує, що такі заходи вкрай необхідно проводити на території нашого району. Михайло-Коцюбинська територіальна громада минулого року активно долучилася до місячника по благоустрою та досягла значних результатів. В належний санітарний стан була приведена вулиця Чернігівська, на якій за допомогою мешканців були ліквідовані стихійні навіси для зберігання сіна та соломи, відремонтовано 5 громадських колодязів, встановлена значна кількість щитів паркану, вирубана паросль навколо моста вздовж дороги, закладено в`їздну клумбу і споруджений новий в`їздний знак. Також проведений капітальний ремонт дорожнього покриття центральної вулиці селища ім.Т.Г.Шевченка, капітально відремонтований міст біля стадіону ім.М.І.Шпака. У центрі селища відремонтована автобусна зупинка, встановлено 2 дошки для оголошень, у належний санітарний стан приведений парк біля будинку культури, проведений косметичний ремонт Меморіалу Слави.

Як результат, Михайло-Коцюбинська селищна рада стала переможцем минулорічного місячника по благоустрою й отримали премію в сумі 10 тисяч гривень. Ці кошти були використані для подальшого благоустрою селища.

"Впевнений, що доцільно і необхідно проводити такі заходи, бо благоустрій – це спільна справа, в яку кожен мешканець територіальної громади може внести свій посильний внесок, тому я пропоную провести 31 березня 2012 року районний суботник по благоустрою території району", - зробив висновок Михайло-Коцюбинський селищний голова Микола Завальний.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації