back

Відбулися збори активу Чернігівського району

02 квітня 2012

30 березня ц.р. у великій залі засідань районної державної адміністрації відбулися збори активу Чернігівського району. Захід відбувся за участю народного депутата України, радника Президента України, І-го заступника голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайла Чечетова, заступника голови облдержадміністрації, депутата районної ради Віктора Геращенка, голови райдержадміністрації Миколи Кудрика, голови районної ради Михайла Литвина, заступників голови та керівника апарату райдержадміністрації.

Для учасників засідання у фойє була організована виставка "Спортивна слава Чернігівського району", де видатних спортсменів району на чолі з директором обласного СДЮШОР з лижного спорту, тренером Віталієм Паршуковим привітав народний депутат України Михайло Чечетов.

По праву спортивною гордістю нашого краю є члени молодіжної збірної України з біатлону, учасники Чемпіонатів Європи та Чемпіонатів Світу 2011, 2012 років у Чехії, Фінляндії, Словаччині, Італії: Варвинець Ірина та Дахно Олександр, майстри спорту з біатлону; Литвиненко Крістіна, майстер спорту України з лижних гонок; Петренко Олексій, Кондратенко Олександр, Нечипоренко Анастасія, Гайовий Юрій, кандидати у майстри спорту України з біатлону.

На початку засідання було представлено нового заступника голови райдержадміністрації – Лідію Гаєвську, яка до цього обіймала посаду начальника відділу освіти райдержадміністрації та нового голову районної профспілкової організації працівників державних установ – Світлану Струк, начальника організаційного відділу районної ради.

Розпочався захід виступом голови райдержадміністрації Миколи Кудрика, під час якого він ознайомив присутніх із завданнями органів влади та суб`єктів господарської діяльності району по виконанню програм соціально-економічного розвитку у контексті соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича. У своєму виступі Микола Кудрик приділив значну увагу позитивним зрушенням в соціально-економічному розвитку району, зокрема підкреслив високі досягнення освітянської галузі і подякував народному депутату України Михайлу Чечетову за сприяння та допомогу у будівництві Седнівського навчально-виховного комплексу.

Від імені представницького органу району виступив голова районної ради Михайло Литвин, який зі свого боку наголосив на необхідності впровадження соціальних ініціатив. За його словами "саме в єдності громади – міцність нашої держави".

Народний депутат України Михайло Чечетов детальніше зупинився на впровадженні соціальних ініціатив у державі загалом. Він підкреслив важливість проведення Чемпіонату Європи з футболу у суспільному житті країни, адже все те, що будується в ході підготовки до Чемпіонату залишиться у користування громадян України та буде сприяти розвитку туристичної галузі.

На засіданні виступили директор СТОВ “Україна”, депутат районної ради Олексій Масюк; Хмільницький сільський голова Юрій Слюнько; директор Седнівської ЗОШ, депутат районної ради Валерій Іванов; директор ДП “Чернігівський військовий лісгосп” Леонід Мацерук, які підтримали ініціативи Президента України та перспективи соціально-економічного розвитку нашої держави.

Завершуючи засідання, голова райдержадміністрації Микола Кудрик звернувся до керівників районних організацій та усіх територіальних громад взяти активну участь в загальнорайонному суботнику.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації