back

Відбулось засідання колегії райдержадміністрації

20 березня 2012

Сьогодні за участю керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації відбулось засідання колегії райдержадміністрації, яке провів голова райдержадміністрації Микола Кудрик.

У роботі засідання взяли участь генеральний директор обласної державної телерадіокомпанії Анатолій Тютюнник, директор комунального підприємства «Інформаційно-аналітичний центр» Чернігівської обласної ради Ігор Ткаченко та в.о. редактора районної газети «Наш край» Любов Потапенко.

У плановому порядку на засіданні колегії були розглянуті питання:

1. Про висвітлення у засобах масової інформації діяльності органів виконавчої влади району.

2. Про роботу відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації щодо підготовки до виборів у Верховну Раду України в жовтні 2012.

З доповідями по цих питаннях виступили начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації Надія Герасимова та начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Сергій Браженко.

За результатами розглянутих питань прийняті відповідні розпорядження голови райдержадміністрації.

З інформацією про реформування і розвиток житлово-комунального господарства району виступила начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Тамара Залозна.

По цьому питанню прийняте протокольне рішення.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації