back

Готуємось до суботника

28 березня 2012

27 березня ц.р. голова райдержадміністрації Микола Кудрик провів засідання організаційного комітету по підготовці до проведення районного суботника 31 березня ц.р.

У засіданні взяли участь голова районної ради Михайло Литвин, заступники голови райдержадміністрації, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, керівники установ, підприємств та організацій району.

Під час засідання визначені основні напрямки робіт та відповідальні особи за проведення даного заходу.

Відповідно до плану проведення суботника, всі структурні підрозділи райдержадміністрації, районної ради, депутатський корпус, працівники установ, підприємств та організацій району, без винятку, будуть задіяні в роботах по благоустрою території району.

Зокрема, працівники управлінь, відділів, служб райдержадміністрації та районної ради будуть працювати на території Седнівської селищної ради. Персонал Центральної районної лікарні приведе в належний стан територію райлікарні. Установи, підприємства та організації працюватимуть у визначених територіальних громадах району.

Як зазначив голова райдержадміністрації, взяти участь в суботнику та попрацювати на благо району – це обов`язок кожного, бо результатом цього заходу є чиста територія, яка є візитною карткою району, його обличчям.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації