back

Стартує шкільний футбол ЄВРО – 2012

26 березня 2012

2012 рік - визначний рік для України, адже наша Держава в червні буде приймати чемпіонат Європи з футболу. Це важлива історична подія в житті країни. Ми будемо зустрічати найкращі футбольні збірні команди - Європи. Тисячі юних футболістів мріють бути схожими на зірок світового футболу.

Для освіти це також значна подія - 2012 рік проголошений роком спорту.

Формування здорового способу життя, покращення фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи, підвищення рухової активності і зміцнення здоров`я учнів є одним з основних завдань загальноосвітніх навчальних закладів району.

24 березня на базі Киселівського НВК стартував районний етап Національного Кубка шкільного футболу Євро – 2012 року.

Відкриття відбувалось на території Киселівського НВК. Святкове шикування супроводжувалось підняттям Державного прапора та гімном України. Для учасників та вболівальників Кубку шкільного футболу ЄВРО – 2012, звучали пісні про Україну у виконанні ансамблю дівчат Хмільницького НВК. Щирі слова привітання отримали учасники від заступника начальника відділу освіти Савченко Станіслава Володимировича.

В змаганнях взяли участь 8 команд з таких навчально-виховних закладів: Киселівського НВК, Хмільницького НВК, Ст.Білоуської ЗОШ І-ІІІст., Р.Слобідської ЗОШ І-ІІІст., Количівської ЗОШ І-ІІІст., Киїнської ЗОШ І-ІІІст., М.Коцюбинської гімназії, Гончарівської гімназії.

У півфінал вийшли команди Р.Слобідської ЗОШ І-ІІІ ст., Количівської ЗОШ І-ІІІ ст., Киїнської ЗОШ І-ІІІ ст., Ст.Білоуської ЗОШ І-ІІІ ст.

Перемогу у півфіналі вибороли команди Киїнської ЗОШ І-ІІІ ст. та Р.Слобідської ЗОШ І-ІІІ ст.

Значну допомогу у проведення змагань освітяни отримали від начальника відділу у справах сім`ї, молоді та спорту Чауса Олександра Володимировича та директора районної ДЮСШ Хамка Ігоря Миколайовича.


За інформацією відділу освіти райдержадміністрації