back

Презентація досвіду

16 березня 2012

Яким повинен бути сучасний урок? Яка роль комп`ютера при викладанні біології та географії? Ці питання успішно вирішилися на семінарі-практикумі учителів біології, хімії та географії району, який нещодавно пройшов у Гончарівській гімназії.

У рамках роботи семінару учасники заходу ознайомилися із використанням проектних і комп`ютерних технологій на уроках Тамари Павлівни Райської та Олександра Миколайовича Нестеренка та мали змогу переглянути учнівські міні-проекти.

Чудеса хімічних реакцій зацікавили педагогів під час проведення виховного заходу «Цікава хімія», організованого Іриною Іванівною Пархоменко.

Вдалим доповненням семінару стало відкрите засідання учителів природничого циклу. Заступник директора з наукової роботи Галина Олексіївна Попружна та педагоги гімназії презентували досвід організації пошуково-дослідницької роботи з учнівською молоддю. А директор школи Ніна Іванівна Рудник з гордістю ознайомила колег району із результативністю їх роботи: у цьому навчальному році два учні гімназії стали призерами обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук України.

Учасники семінару висловлюють щиру подяку адміністрації та педагогічному колективу Гончарівської гімназії за належну організацію та проведення семінару.


За інформацією Тетяни Маханькової, методиста райметодкабінету відділу освіти