back

Відбувся загальнорайонний суботник

02 квітня 2012

31 березня ц.р. на території Чернігівського району відбувся загальнорайонний суботник. 3948 представників сільських та селищних територіальних громад взяли участь у роботах по благоустрою території району.

Зусиллями людей були прибрані території навколо закладів бюджетної сфери, торгівлі, громадського харчування, відділень зв`язку, навчально-виховних закладів. Приведені в належний стан прибудинкові території, дороги та зони загального користування. У парках та скверах вирубана поросль, побілені дерева та прибране сміття. Зачищені території навколо ставків. Наведений порядок в центрі населених пунктів та біля автобусних зупинок, прибрані пам`ятники та обеліски загиблим воїнам, Братські могили, території церков та кладовищ.

На підтримку жителям Седнівської територіальної громади прибула робоча група на чолі з народним депутатом України, радником Президента України, І-м заступником голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайлом Чечетовим. У складі групи голова райдержадміністрації Микола Кудрик, голова районної ради Михайло Литвин, заступники голови райдержадміністрації, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради.

Спільними зусиллями проведені роботи по впорядкування парку та вирубці сухостою. Завантажено та вивезено 14 автомобілів "Краз" порубочного матеріалу (кущів, сухих дерев, порослі), розчищено від сухостою та порослі паркову зону між Воскресенською церквою, Кам`яницею та територією навчально-виховного комплексу. Працівниками районної державної адміністрації було висаджено на шкільній території 150 молодих берізок. Також біля новобудови був закладений фруктовий сад. Свої "особисті" яблуньки та грушки посадив і Михайло Чечетов.

Загальна площа приведеної в належний стан території становить 2,5 га і це тільки початок. Роботи по благоустрою району будуть продовжуватись й надалі.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації