back

Відбулись урочистості з нагоди Міжнародного дня прав жінок та миру

12 березня 2012

7 березня ц.р. в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім.Т.Г.Шевченка відбулися урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня за сприяння народного депутата України, радника Президента України, І-го заступника голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Чечетова М.В.

У заході взяли участь народний депутат України Чечетов М.В., голова райдержадміністрації Кудрик М.В., голова районної ради Литвин М.Б., депутати обласної ради Заліський А.А. та Лазар В.Л.

На урочистостях були присутні близько 700 жінок району.

Народний депутат України Чечетов М.В. привітав жінок зі святом і побажав, щоб кожен прийдешній день вони зустрічали з посмішкою на вустах, з передчуттям радості і щастя.

У свою чергу Кудрик М.В. поздоровив присутніх з Міжнародним жіночим днем та згадав імена тих жінок, яких, без сумніву, можна назвати гордістю і честю району: Осипенко Мотрону Павлівну – Героя Соціалістичної праці, ланкову колгоспу «Новий шлях», с.Піски; Постол Ірину Федорівну – «Матір-героїню», яка народила і виховує 10 дітей, проживає в с.Улянівка; Пуцай Ольгу Василівну – кращу працівницю з виробництва молока, доярку ТОВ «ЧІМК», с.Роїще; Бояр Ларису Михайлівну – лікаря, завідувача терапевтичним відділенням Центральної районної лікарні; Мнівець Людмилу Олександрівну – вчителя М.Коцюбинської гімназії, лауреата обласної премії імені Софії Русової; Гаєвську Лідію Олександрівну – начальника відділу освіти райдержадміністрації, переможницю районного етапу конкурсу «Жінка року-2011»; Хомазюк Людмилу Володимирівну – Киїнського сільського голову; Варвинець Ірину – спортсменку, члена юнацької збірної України з біатлону, уродженку с.Мохнатин, яка в даний час захищає честь нашої країни на чемпіонаті світу та багатьох інших.

Висловив жінкам подяку за сумлінну працю, розуміння, сердечність та милосердя, побажавши їм великого жіночого щастя, любові і добра, й голова районної ради Литвин М.Б.

Долучилися до привітань словами подяки за материнську ласку, ніжність і турботу також і депутати обласної ради Заліський А.А. та Лазар В.Л.

Під час урочистих заходів жінкам, яким Указом Президента України присвоєне звання "Мати-героїня", були вручені відповідні посвідчення та цінні подарунки.

Грамоти та подяки обласної державної адміністрації, райдержадміністрації та районної ради, подарунки від народного депутата України Чечетова М.В. і депутата обласної ради Заліського А.А. отримали кращі представниці різних галузей господарства району.

Піднесеного настрою учасникам урочистостей додавав чудовий святковий концерт, підготовлений митцями міста Чернігова.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністраії