back

Відбулась розширена нарада при голові райдержадміністрації

26 березня 2012

Сьогодні в малій залі райдержадміністрації відбулась розширена нарада при голові райдержадміністрації за підсумками роботи протягом першого кварталу 2012 року, в роботі якої взяли участь голова райдержадміністрації Микола Кудрик, голова районної ради Михайло Литвин, заступники голови та керівник апарату, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій району.

На початку наради Микола Кудрик повідомив присутнім про найважливіші події, які відбудуться протягом тижня, зокрема, про участь керівництва району в сесії обласної ради 20 березня ц.р. та про збори активу району, що відбудуться 30 березня ц.р.

Також голова райдержадміністрації приділив значну увагу питанню благоустрою території району та проведенню суботника, який за ініціативою групи сільських та селищних голів буде проведений 31 березня ц.р.

У ході наради начальники управлінь та відділів, керівники підприємств, установ і організацій доповіли про діяльність відповідних галузей району протягом першого кварталу п.р, підняли проблемні питання та обговорили можливі шляхи їх вирішення.

За результатами наради голова райдержадміністрації дав доручення щодо вирішення актуальних питань життєдіяльності району.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації