back

До уваги страхувальників!

14 січня 2012

Чернігівська міжрайонна Виконавча дирекція ФСС з ТВП повідомляє, що всі підприємства, установи та організації, які мали фінансові взаємовідносини з Фондом у четвертому кварталі 2011 року, або мають непогашену заборгованість перед Фондом повинні здати звіт Ф.4 - ФФСС з ТВП до 20 січня 2012 року.

У разі несвоєчасного подання або за неподання звіту по коштах Фонду, подання недостовірної звітності щодо використання страхових коштів на посадових осіб підприємств, установ та організацій накладається адміністративний штраф.

Крім того, повідомляємо, що всі страхувальники, які у 2011 році нараховували суми по листках непрацездатності за рахунок коштів Фонду, але на сьогоднішній день не звернулися за матеріальним забезпеченням до Фонду, просимо, до здачі звітності подати заяву-розрахунок на отримання коштів.


Про допомогу на поховання

Відповідно до статті 46 Закону України “Про загальнообов`язкове державне соціальне страхування у зв`язку з тимчасовою втрато працездатності та витратами, зумовленими на поховання” правлінням Фонду внесені зміни до розміру допомоги на поховання застрахованих осіб, а саме: з 01 січня 2012 року розмір допомоги становить 2200 гривень.


За інформацією Чернігівської міжрайонної Виконавчої дирекції ФСС з ТВП