back

Про роботу тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплат заробітної плати та інших соціальних виплат

29 лютого 2012

Сьогодні заступник голови райдержадміністрації Кругол Анатолій Миколайович провів чергове засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На засідання комісії були запрошені керівники 3 підприємств- боржників:

- філії «Смолинський торфозавод» (головний інженер Носенок М.І.);

- КП «Райсількомунгосп» (директор Боровицький Ю.С.);

- ЧРКП «Чернігіврайагробуд» (директор Дзядзько Г.М.);

та директор ТОВ «Експрес-Торг» Позняк О.М.

З інформаціями про стан погашення заборгованості по заробітній платі, по внесках на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування та єдиному внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та податках виступили начальник управління економіки Василець А.І., начальник районного управління Пенсійного фонду Шелупець О.І. та заступник начальника Чернігівської міжрайонної державної податкової інспекції Зетченко С.П.

Під час засідання комісії були заслухані звіти керівників філії «Смолинський торфозавод» та комунального підприємства «Чернігіврайагробуд».

Заступник голови комісії Кругол А.М. зазначив, що, зважаючи на складну ситуацію, яка склалася в філії «Смолинторф», найближчим часом заплановано виїзд безпосередньо на підприємство, за участі представників райдержадміністрації, керівництва ДП «Чернігівторф», з метою вивчення проблем і перспектив його розвитку.

За результатами наради прийняті рішення та надані доручення відповідним керівникам підприємств та районним службам щодо покращення ситуації з погашення заборгованості з заробітної плати та внескам до Пенсійного фонду та податках.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації.