back

Засідання міжвідомчої комісії з питань оздоровлення та відпочинку дітей

02 лютого 2012

Сьогодні в райдержадміністрації відбулось засідання міжвідомчої комісії з питань оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2012 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Анатолія Кругола.

У роботі засідання взяли участь начальники управлінь, відділів райдержадміністрації та керівники дитячих оздоровчих закладів, які розташовані на території району.

У ході засідання начальник відділу у справах сім`ї, молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Чаус поінформував присутніх щодо перспектив і планів оздоровлення дітей на 2012 рік.

Членами комісії обговорені питання можливості зміцнення та розвитку матеріально-технічної бази дитячих закладів оздоровлення та дитячих закладів відпочинку комунальної власності, шляхи рентабельності закладів оздоровлення, а також проаналізовані розрахунки орієнтовної калькуляції путівок дитячих закладів оздоровлення комунальної власності. Значна увага також приділялась питанню виконання завдань щодо стовідсоткового оздоровлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації