back

Інтерактивні технології навчання як засіб розвитку самореалізації учнів початкових класів

22 лютого 2012

Під такою назвою пройшов семінар учителів початкових класів на базі Пакульської ЗОШ І-ІІІ ступенів 21 лютого 2012 року.

Семінар розпочав директор школи Дацюк Олег Васильович з візитної картки школи та екскурсії по навчальним кабінетам, кімнаті учнівської творчості та шкільному музею.

Із презентацією «Інтерактивні технології в навчально-виховному процесі початкової школи» виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Баленко Віта Віталієвна.

На урок з курсу «Я і Україна» у 2 класі на тему «Як поводитися за столом. Гостини. Практична робота. Моделювання поведінки в гостях» запросила учитель початкових класів Коробко Людмила Іванівна.

Учитель 4 класу Ворох Лариса Григорівна показала урок української мови на тему «Повторення вивченого про дієслово як частину мови.»

Учитель початкових класів Дацюк Вікторія Володимирівна з учнями 1-4 класів провела виховний захід «Книга – наш друг і порадник».

Учитель початкових класів Боровиківської ЗОШ І-ІІ ступенів Морозова Тетяна Миколаївна показала урок-презентацію з використанням інформаційно-комунікаційних технологій - урок розвитку зв`язного мовлення «Усний твір за картиною К.Є.Маковського «Діти, що біжать від грози».

Методист райметодкабінету Маятіна Олена Іванівна зупинилась на впровадженні Основних орієнтирів виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України у навчально-виховний процес початкової школи.

Тренінг «Проведення уроків фізичного виховання з учнями, які за станом здоров`я віднесеними до спеціальної групи» провела методист райметодкабінету Білан Валентина Олексіївна.


За інформацією методиста райметодкабінету Олени Маятіної