back

Про роботу тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплат заробітної плати та інших соціальних виплат

31 січня 2012

Учора в райдержадміністрації відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На черговому засіданні головував заступник голови райдержадміністрації Кругол Анатолій Миколайович, який відмітив, що структурним підрозділам райдержадміністрації, Чернігівській МДПІ, управлінню Пенсійного фонду у Чернігівському районі, контролюючим органам необхідно сконцентрувати зусилля та вживати всі міри впливу на боржників з метою максимального погашення заборгованості.

Основним боржником із виплати заробітної плати залишається філія «Смолинський торфозавод», заборгованість якого станом на 01.01.2012 року становить 164 тис.грн.

Фінансова ситуація, що склалася на заводі викликає серйозну стурбованість райдержадміністрації. Керівництву ДП "Чернігівторф" необхідно розробити виробничу програму філії "Смолинторф" на 2012 рік та чітко визначити перспективи подальшого розвитку підприємства.

Крім того, на засіданні комісії були заслухані звіти керівників комунальних підприємств, які мають заборгованість по внескам на загальнообов`язкове державне пенсійне та соціальне страхування та податкам і зборам (ЧРКП "Чернігіврайагробуд", КП "Райсількомунгосп", ДП "Агробудкомплект").

За результатами наради прийняті рішення та надані доручення відповідним керівникам підприємств та районним службам щодо покращення ситуації з погашення заборгованості з заробітної плати та іншим обов`язковим платежам.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації