back

Відбулось засідання колегії райдержадміністрації

31 січня 2012

Учора відбулось засідання колегії райдержадміністрації, у роботі якого взяли участь керівники окремих управлінь та відділів райдержадміністрації, директори та представники загальноосвітніх навчальних закладів району.

Відповідно до порядку денного на засіданні розглянуті два питання:

1. Про виконання в районі Закону України «Про позашкільну освіту».

2.Про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених законами України, постановами Верховної Ради України, актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядженнями і дорученнями голів обласної, районної державних адміністрацій.

По першому питанню доповіла начальник відділу освіти Лідія Гаєвська, яка ознайомила присутніх з роботою закладів позашкільної освіти району. Про діяльність районного Будинку школяра розповіла в.о.директора цього закладу Світлана Топіха.

Сергій Пархоменко (директор Старобілоуської загальноосвітньої школи І-ІІІст.) та Тетяна Дудчина (директор Киїнської загальноосвітньої школи І-ІІІст.) повідомили про діяльність позашкільної освіти у їхніх навчальних закладах.

Олександр Чаус, начальник відділу у справах сімї, молоді та спорту райдержадміністрації розповів про роботу дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» та фізкультурно-оздоровчих клубів, які створені при сільських та селищних радах району.

Члени колегії та присутні мали змогу ознайомитись з чудовими виробами учнів районного Будинку школяра, які були представлені в залі засідань.

По питанню щодо стану виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених законами України, постановами Верховної Ради України, актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядженнями і дорученнями голів обласної, районної державних адміністрацій, доповіла завідувач сектору контролю апарату райдержадміністрації Валентина Савенко.

За результатами розгляду та обговорення питань, розглянутих на засіданні колегії, прийняте відповідне розпорядження голови райдержадміністрації.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації