back

Нарада при голові райдержадміністрації за підсумками роботи протягом січня 2012 року

30 січня 2012

Сьогодні в малій залі райдержадміністрації відбулась розширена нарада при голові райдержадміністрації за підсумками роботи протягом січня 2012 року, в роботі якої взяли участь голова районної ради Литвин М.Б., заступник голови районної ради Куйбіда С.І., заступники голови та керівник апарату райдержадміністрації, начальники управлінь та відділів, керівники підприємств, установ та організацій району.

На початку наради керівник району повідомив про надзвичайний стан, який склався в країні в цілому через суттєве зниження температури повітря. Він наголосив на необхідності вжиття заходів щодо попередження та усунення можливих наслідків цієї надзвичайної ситуації в районі.

У ході наради начальники управлінь та відділів, керівники підприємств, установ і організацій доповідали про діяльність відповідних галузей району протягом січня ц.р., піднімали проблемні питання та обговорювали можливі шляхи їх вирішення.

Керівник апарату райдержадміністрації Бешун В.П. звернув увагу присутніх на стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених законами України, постановами Верховної Ради України, актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядженнями і дорученнями голів обласної, районної державних адміністрацій, та закликав керівників взяти під особистий контроль дане питання.

За результатами наради голова райдержадміністрації дав доручення щодо вирішення актуальних питань життєдіяльності району.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації