back

Районній організації ветеранів України - 25!

19 лютого 2012

17 лютого ц.р. у великій залі райдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди 25-ї річниці створення районної організації ветеранів України та Дня захисника Вітчизни, за участю голів первинних ветеранських організацій району, депутатів районної ради, сільських та селищних голів, начальників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників підприємств, установ та організацій району.

З визначною подією присутніх вітали: радник Президента України, народний депутат України Чечетов М.В., голова райдержадміністрації Кудрик М.В. та голова районної ради Литвин М.Б.

«25 років – це поважний вік для ветеранської організації», - зазначив у своєму виступі голова райдержадміністрації. – За цей час змінилася держава, змінився соціальний устрій, але незмінними залишилися ветерани як носії патріотизму, честі, гідності та великої любові до Батьківщини. На життєвому шляху кожного з вас було багато важких випробувань, які ви мужньо подолали, і сьогодні активною життєвою позицією подаєте приклад підростаючому поколінню».

У своєму виступі Микола Васильович словами глибокої поваги та шани згадав керівників та членів ветеранської організації, яких вже немає серед живих та подякував тим, хто на даний час не стоїть осторонь від проблем ветеранів, а долає складнощі разом з ними.

Під час урочистостей народний депутат України Чечетов М.В., голова райдержадміністрації Кудрик М.В. та голова районної ради Литвин М.Б. вручили ветеранам почесні грамоти та подяки райдержадміністрації та районної ради і цінні подарунки.

Ветеранів також привітали голова районної організації ветеранів України, генерал-майор Гапич А.В., відповідальний секретар обласної ради ветеранів Бочок М.П., начальник Чернігівського гарнізону Шпак І.В, командир І-ї Окремої гвардійської танкової бригади, полковник Грицьков А.М., голова районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Пекур О.М. та інші.

Урочистого духу зібранню надавав чудовий концерт, організований відділом культури і туризму райдержадміністрації спільно з Чернігівським військово-музичним центром Сухопутних України.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації