back

Нарада-семінар за підсумками співбесіди з керівниками та спеціалістами сільськогосподарських підприємств

06 березня 2012

Днями у великій залі райдержадміністрації відбулась розширена нарада-семінар за підсумками співбесіди з керівниками та спеціалістами сільськогосподарських підприємств за участю голови райдержадміністрації Кудрика М.В.

У нараді взяли участь керівники та спеціалісти сільгосппідприємств, спеціалісти міжрайонної державної податкової інспекції, районного відділення Пенсійного фонду в Чернігівському районі, Держкомзему в Чернігівському районі, головного управління праці та соціального захисту населення, відділу охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції в Чернігівській області.

Відповідно до порядку денного наради, розглянуті наступні питання:

1. Чернігівський район за підсумками 2011 року та перспективи розвитку в 2012 році.

2. Аналіз виробничої діяльності с/г виробників за підсумками співбесіди з керівниками сільськогосподарських підприємств.

3. Забезпечення сільгоспвиробників паливно-мастильними матеріалами для проведення весняно-польових робіт в районі.

4. Податковий облік ПДВ сільськогосподарських підприємств.

5. Ресурсні та рентні платежі, які нараховуються та сплачуються сільськогосподарськими підприємствами.

6. Новації в пенсійному законодавстві.

7. Заходи впливу та стягнення до порушників платіжної дисципліни.

8. Добровільна участь у системі загальнообов`язкового державного соціального страхування. (для фермерських господарств).

9. Проблемні питання, які виникають в ході реалізації закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування» .

10. Колективно-трудове врегулювання прав працюючих, договори і трудове законодавство. Про захист персональних даних та порядок його ведення.

11. Стан врегулювання орендних відносин на земельні паї землевласників, невитребувані та землі державної власності. Проведення реєстрації договорів оренди. Пакет документів для реєстрації договорів оренди.

12. Оформлення і отримання дозвільних документів в сфері дотримання вимог природоохоронного законодавства.


За інформацією управління агропромислового розвитку райдержадміністрації