back

Зустріч з воїнами-інтернаціоналістами

15 лютого 2012

Сьогодні голова райдержадміністрації Микола Кудрик провів урочисту зустріч з воїнами-інтернаціоналістами з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 23-річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан та Дня захисника Вітчизни.

В урочистому заході також взяли участь голова районної ради Михайло Литвин, заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Відкриваючи зустріч, голова райдержадміністрації висловив глибоку повагу до всіх, хто виконував інтернаціональний обов`язок у “гарячих точках” планети, брав участь в локальних війнах та врегулюванні воєнних конфліктів. Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам`ять тих, хто не повернувся живим на Батьківщину.

За особисту мужність, виявлену під час виконання інтернаціонального обов`язку на території інших держав, активну громадську діяльність та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав керівництво району вручило ветеранам та учасникам бойових дій Грамоти та Подяки.

Голова Чернігівської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Олександр Пекур також звернувся до воїнів-інтернаціоналістів зі словами подяки за сумлінне виконання військових обов`язків і високий патріотизм та вручив відзнаки активістам Спілки ветеранів Афганістану України Чернігівського району «за високі досягнення в розвитку ветеранської організації, активну життєву позицію і всебічне сприяння виконанню статутних цілей Української спілки ветеранів Афганістану».


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації