back

Завершені сесії сільських та селищних рад району

12 січня 2012

Сьогодні завершились сесії сільських, селищних рад району, у роботі яких взяли участь голова райдержадміністрації Кудрик М.В., голова районної ради Литвин М.Б., заступники голів райдержадміністрації та районної ради, керівник апарату райдержадміністрації, начальники управлінь та відділів, працівники райдержадміністрації і виконавчого апарату районної ради.

Головними питаннями порядку денного сесій були прийняття сільських бюджетів та програм соціально-економічного розвитку територіальних громад на 2012 рік.

Окрім того, заслуховувались звіти сільських, селищних голів про виконання програм соціального та економічного розвитку територіальних громад на 2011 рік та розглядались питання, що є актуальними для населення.

На сьогоднішній день мешканців сіл та селищ району турбують проблеми ремонту доріг місцевого значення, пам`ятників воїнам, загиблим під час Великої Вітчизняної війни, ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ та впорядкування діючих, впровадження енергозберігаючих технологій, відновлення вуличного освітлення та ін.

Озвучені проблеми ретельно вивчатимуться для вишукання можливих шляхів їх вирішення.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації