back

Дітлахи з багатодітних родин отримали подарунки до Дня Святого Миколая

19 грудня 2011

Сьогодні керівництво району вітало дітлахів з багатодітних (де виховується 5 і більше дітей) та прийомних сімей з Днем Св. Миколая.

Голова райдержадміністрації Микола Кудрик, голова районної ради Михайло Литвин, перший заступник голови райдержадміністрації Микола Ганжа, заступники голови райдержадміністрації Андрій Горбань та Анатолій Кругол, керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун особисто виїхали до населених пунктів району, щоб вручити малечі подарунки, придбані за кошти місцевого бюджету та за сприяння управління у справах сім`ї та молоді облдержадміністрації.

Цього ж дня сім`я Постол з Улянівки, яка виховує 10 дітей, отримала від обласної державної адміністрації (представляли заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець та начальник управління у справах сімї та молоді облдержадміністрації Оксана Сердюк) сертифікат на будівельні матеріали для облаштування помешкання, вітання від Президента України Віктора Януковича, у якому Глава держави побажав, щоб Святий Миколай приніс дітям все, про що вони мріють та подарунки для дітлахів.


За інформацією відділу у справах сім`ї, молоді та спорту райдержадміністрації