back

Шановні працівники та ветерани органів внутрішніх справ!

19 грудня 2011

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня міліції України!

Органи внутрішніх справ виконують почесну і благородну місію – захист життя, честі та гідності громадян, забезпечення їх прав та свобод від протиправних посягань, служіння інтересам держави та суспільства.

Важкі міліцейські будні вимагають від кожного з вас зразкової дисципліни та граничної мобілізації сил, високого професіоналізму та оперативності, не шкодуючи сил і здоров’я, ризикувати власним життям заради життя інших.

Впевнені, що в Чернігівському районі зростатиме авторитет міліції, і ви робитимете все від вас залежне для зміцнення законності і правопорядку, забезпечуватимете мир і спокій заради українського народу, заради майбутнього наших дітей та онуків.

Висловлюємо щиру подяку всьому особовому складу підрозділу міліції району за розуміння і самовіддану працю на важливому напрямку правоохоронної діяльності – боротьбі зі злочинністю.

Зичимо вам та вашим сім’ям миру і злагоди, добра і здоров’я, радості і достатку, успіхів у роботі в ім’я зміцнення правопорядку, процвітання нашої держави!


Голова Чернігівської райдержадміністрації М.В.Кудрик

Адреса: 14035, м. Чернігів, вул.Шевченка, 48

Телефон/факс: (0462) 67-66-02

Адреса електронної пошти: [email protected]

Технічна підтримка[email protected]