back

Нагородження матерів-героїнь

16 грудня 2011

Сьогодні у великій залі районної ради відбулося урочисте нагородження багатодітних матерів, яким за материнську самовідданість, народження та зразкове виховання п`ятьох і більше дітей, у 2011 році Указами Президента України присвоєно почесне звання "Мати-героїня". Таких жінок у нашому районі 54.

На урочистий захід матері-героїні прийшли з дітьми та онуками.

Вітали «винуватиць» свята та вручали їм посвідчення і цінні подарунки заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол та заступник голови районної ради Сергій Куйбіда.

«Це почесне звання необхідно заслужити, адже головним критерієм для його присвоєння є вагомий особистий внесок жінки у виховання дітей, створення сприятливих умов для здобуття ними освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей. Тому велика вам шана і повага, за нелегку, надзвичайно відповідальну працю, працю – яка коштувала безлічі недоспаних ночей, повсякденних душевних переживань та терпіння. Ви – героїні не лише за званням, а за покликом серця» , – зазначив у своєму виступі Анатолій Миколайович.

Сергій Куйбіда звернувся до жінок зі словами вдячності за справжній жіночий подвиг – народження і належне виховання п`яти і більше дітей.

Зі сцени для матерів-героїнь лунали чудові пісні у виконанні артистів районного будинку культури.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації