back

Семінар для сільських, селищних голів

15 грудня 2011

Сьогодні у малій залі районної ради відбувся семінар-нарада для посадових осіб місцевого самоврядування, державних службовців місцевих органів влади, працівників апарату райдержадміністрації та районної ради.

Семінар проводили голова районної державної адміністрації Микола Кудрик та голова районної ради Михайло Литвин за участю Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

У ході навчання головний спеціаліст відділу орендних відносин та організації розрахунків управління комунального майна обласної ради Людмила Кушнір розкрила актуальні питання ефективного управління та розпорядження об`єктами комунальної власності і приватизації комунального майна, а також ознайомила присутніх з порядком відчуження та списання основних засобів, що перебувають у комунальній власності.

Про стан профілактики та протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів доповів заступник начальника Чернігівського РВ УМВС Віталій Петрик.

Начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації Надія Герасимова поінформувала присутніх про стан передплати районної газети «Наш край» та обласної газети «Деснянська правда».

Пропозиції щодо удосконалення роботи сільських, селищних рад шляхом їх підключення до мережі Internet вніс заступник голови районної ради Сергій Куйбіда.

Також була проведена нарада з поточних питань діяльності сільських, селищних рад району.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації