back

Проведені співбесіди з сільськими та селищними головами

23 грудня 2011

З метою активізації діяльності виконавчих комітетів сільських та селищних району по реалізації делегованих повноважень, згідно з Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», 21-22 грудня ц.р. у районній державній адміністрації комісією на чолі з головою райдержадміністрації Кудриком М.В. проведені співбесіди з сільськими та селищними головами стосовно проблем життєдіяльності відповідних територіальних громад.

У ході співбесід основна увага акцентувалась на результатах виконання Програм соціально-економічного розвитку за 2011 рік та пріоритетних напрямках функціонування територіальних громад у 2012 році, вирішенні фінансових та земельних питань. Велика увага також була приділена питанням благоустрою населених пунктів та соціального захисту населення.

За результатами співбесід з кожним керівником територіальної громади, голова райдержадміністрації Кудрик М.В. дав конкретні доручення щодо залучення додаткових резервів для наповнення місцевих бюджетів, врегулювання земельних та майнових відносин на території сільських та селищних рад, активізації робіт з благоустрою населених пунктів.


За інформацією відділу внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації

Адреса: 14035, м. Чернігів, вул.Шевченка, 48

Телефон/факс: (0462) 67-66-02

Адреса електронної пошти: [email protected]

Технічна підтримка[email protected]