back

Відбулись заходи до 20-ї річниці проведення Всеукраїнського референдуму з питань проголошення незалежності України

13 грудня 2011

У загальноосвітніх закладах району організовані заходи до.

Бесіди на тему «Україна – незалежна європейська держава» проведені у Серединській ЗОШ І-ІІ ст.; «Я – громадянин незалежної держави» у Кархівській ЗОШ І-ІІ ст.; «Україна на карті світу» у Н.Білоуській ЗОШ І-ІІІ ст.; «Україна – це моя держава» у М.-Коцюбинській гімназії.

Учні Гончарівської гімназії прослухали лекції «Україна на світовій арені. Стан і перспективи стратегічного партнерства», «1 грудня 1991 року – Всеукраїнський референдум».

Цикл бесід «Моя Україна – вільна держава», «Незалежній Україні – так!» прослухали учні Улянівського НВК.

Виховні години «Тут все священне, все твоє, бо зветься просто рідним краєм» пройшли у Роїщенській ЗОШ І-ІІ ст.; «Україно, мій духмяний дивоцвіт, через терни йшла до волі стільки літ» у Седнівській ЗОШ І-ІІІ ст.; «Немає кращої землі, ніж та, що зветься рідним краєм» у Олишівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Засідання круглого столу «Роки української незалежності: наші здобуття» організовано у Ладинській ЗОШ І-ІІ ст.

У Анисівській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулась учнівська конференція «Українська державність: історія і сьогодення».

Учні Андріївської ЗОШ І-ІІІ ст. випустили шкільну газету «Україна: 20 років незалежності». За участю учнів старших класів відбулось засідання круглого столу «Моє місце в державі».

Конкурс учнівських творів «Моя Україна» проведено серед школярів Черниської ЗОШ І-ІІ ст.

Організовано конкурс малюнків «Україна – моя Батьківщина» та конкурс декламаторів «Україно моя, я для тебе живу» у Хмільницькому НВК.

У Довжицькому НВК оформлено стенд, присвячений річницям важливих подій з історії боротьби за незалежність України.

Виставки матеріалів, присвячених 20-й річниці проведення Всеукраїнського референдуму, організовано у Жавинській, Клочківській, Петрушинській, Слобідській ЗОШ І-ІІ ст., Седнівській, Слабинській ЗОШ І-ІІІ ст., Редьківському НВК.


За інформацією відділу освіти райдержадміністрації