back

Керівництво району зустрілося з начальниками сільських поштових відділень

12 грудня 2011

Сьогодні у великій залі відбулась робоча зустріч керівництва району з керівниками сільських поштових відділень.

У заході взяли участь: голова райдержадміністрації Кудрик М.В, голова районної ради Литвин М.Б., директор Чернігівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв`язку «Укрпошта» Приходько В.В., начальник цеху обслуговування споживачів № 4 Чернігівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв`язку «Укрпошта» Бринь Л.В., заступник редактора районної газети «Наш край» Потапенко Л.М., начальники поштових відділень району, працівники редакції районної газети «Наш край» та представники райдержадміністрації.

Нараду проводив голова райдержадміністрації Кудрик М.В.

Розпочалася зустріч з виступу Бринь Л.В., яка поінформувала присутніх про стан справ щодо виконання планових показників поштовими відділеннями району, в тому числі стосовно передплати районної газети «Наш край» та обласної – «Деснянська правда», назвала кращих та гірших виконавців.

Керівники поштових відділень у своїх виступах повідомили про хід виконання передплатної кампанії, розповіли про проблеми, які виникають у ході її виконання.

Заступник редактора районної газети «Наш край» Потапенко Л.М. наголосила на необхідності застосування нових креативних підходів у висвітленні інформації на сторінках районного тижневика.

Приходько В.В. зазначив, що робота поштаря дуже важлива та вимагає відповідального ставлення до виконання своїх професійних обов`язків кожного працівника відділення поштового зв`язку, і звернувся з проханням до начальників поштових відділень направити всі зусилля на успішне завершення передплатної кампанії.

Голова районної ради Литвин М.Б., звертаючись до керівників поштових відділень, наголосив на необхідності налагодження тісної співпраці між відділеннями поштового зв`язку, сільськими, селищними радами та керівниками установ, підприємств і організацій, які розташовані на територіях відповідних територіальних громад.

Підводячи підсумки, Кудрик М.В. висловив сподівання на гідне виконання завдань по передплаті районної газети «Наш край» та обласної газети «Деснянська правда».


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації