back

Нащадки козацької слави Киселівського навчально- виховного комплексу

08 грудня 2011

День Збройних Сил України стає святом не тільки військових, а й усього народу. Це яскраво продемонстрували учнівський, батьківський та педагогічний колектив Киселівського навчально-виховного комплексу.

Із давніх часів наш народ умів захищати свою землю. Його сини воїни - демонстрували зразки мужності, звитяги на полях битв із ворогами. Справжнім козакам характерні добродушність, безкорисливість, щедрість, схильність до щирої дружби.

А чи ж справді учні Киселівського НВК є нащадками своїх дідів-прадідів, славних козаків українських було перевірено у конкурсно-розважальній програмі «Нащадки козацької слави» 6 грудня. Назустріч завітали представники трьох куренів «Козачата», «Веселий Курінь», «Браття-запорожці» та загін «Юність», які своїми виступами показали як розважалися, відпочивали, готувалися до походів справжні козаки. А вдячними глядачами виступили не тільки учні та робітники школи, батьки, бабусі, дідусі, а й методисти райметодкабінету відділу освіти.

Щоб мужньо захищати свій народ, свою рідну неньку Україну, вести козаків на боротьбу, всі повинні легко переборювати труднощі. Тому у ході конкурсно-розважальної програми юні нащадки козаків не тільки декламували вірші, співали пісні, танцювали, але й доводили свою спритність і кмітливість у численних конкурсах.

Команди з гідністю пройшли випробування, натхненно виконували всі завдання і журі визначило найдостойніших. Переможцями у номінаціях стали:

найгумористичніші - учні 3, 4 класів з куреня «Козачата»;

найартистичніші - учні 5, 6 класів з «Веселого Куреня»;

найоригінальніші - учні 8, 9 класів із «Браттів-запорожців»;

найспритніші - учні 11 класу із загону «Юність».

Кожний учасник та глядач цього свята отримав надзвичайну насолоду від побаченого та почутого. Велика подяка вчителю математики Вешняк Людмилі Григорівні, класному керівнику 11 класу Білоус Сергію Івановичу та заступнику директора з виховної роботи Яременко Світлані Петрівні за організацію цього заходу та виховання нашої молоді у національно-патріотичному дусі.


За інформацією Олени Маятіної, методиста райметодкабінету відділу освіти.