back

Відбувся семінар-навчання з сільськими та селищними головами

05 березня 2012

Днями в залі засідань райдержадміністрації відбувся семінар-навчання з сільськими та селищними головами за участю керівництва району. У заході взяли участь голова райдержадміністрації Микола Кудрик, голова районної ради Михайло Литвин, заступник голови райради Сергій Куйбіда, керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації.

Відкрив семінар голова райдержадміністрації Микола Кудрик. Він поінформував присутніх про участь у розширеному засіданні Колегії облдержадміністрації по підсумках виконання програми соціально-економічного розвитку, місцевих бюджетів області за 2011 рік та основні завдання на 2012 рік. Голова райдержадміністрації акцентував увагу присутніх на завданнях трудових колективів району, виконкомів сільських, селищних рад щодо виконання планів соціально-економічного розвитку, наголосив на вдосконаленні їх роботи зі зверненням громадян та про планові реформи у земельній галузі та житлово-комунальному господарстві.

Голова районної ради Михайло Литвин, в свою чергу, наголосив на нагальних проблемах району та підтримав голову райдержадміністрації в тому, що сільські голови мають постійно аналізувати свою роботу, вдосконалювати її та постійно підвищувати свій професійний рівень.

Ярослава Радченко, начальник юридичного відділу виконавчого апарату районної ради, ознайомила присутніх з конкретними питаннями щодо запобігання та протидії корупції згідно із законом України "Про засади запобігання та протидії корупції.

У ході семінару були розглянуті питання про декларування доходів посадовими особами місцевого самоврядування, про районний план заходів щодо запобігання проявам корупції в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування на 2012 рік, про зміни в порядку ведення діловодства в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування та інші.

Також на семінарі були оголошені підсумки щодо рейтингової оцінки роботи виконкомів сільських та селищних рад за ІІ квартал 2011 року. Переможцями відповідно визнані виконкоми Гончарівської селищної ради, Киїнської та Улянівської сільських рад.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації