back

Проведений навчальний семінар з виховної роботи

10 листопада 2011

Учора на базі Киїнської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведений семінар для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та методистів районного Будинку школяра «Пріоритети виховної роботи в сучасних загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах», участь в якому взяли методисти Чернігівського обласного Палацу для дітей та юнацтва (ЧОПДЮ).

Мета навчання − підвищення рівня професійної компетентності заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, мотивація на самореалізацію, розвиток творчого потенціалу.

Заступник директора ЧОПДЮ Москалець Л.В. висвітлила питання планування виховної роботи.

Психолог ЧОПДЮ Забузова І.В. зупинилась на організації роботи з підлітками з девіатною поведінкою. Були практично проведені психологічні вправи та ігри, які допоможуть в організації роботи з важкими учнями.

Методист ЧОПДЮ Шкуренко О.В. розкрив форми організації виховної роботи по здоровому способу життя.

Культорганізатор ЧОПДЮ Геркуль С.В. продемонструвала методи організації активно-творчої та культурно-дозвільної діяльності школярів.

Методисти ЧОПДЮ Бодяк В.І. та Куча С.В. розповіли про роль дитячих та юнацьких організацій у вихованні молоді та адаптації Всеукраїнських проектів до роботи органів учнівського самоврядування.

Методист ЧОПДЮ Авдєєва Р.І. зупинилась на моделях виховання старших підлітків в позаурочній діяльності.

Методист РМК відділу освіти Маятіна О.І. ознайомила присутніх з умовами проведення Обласної благодійної Акції «Тепло дитячих сердець» в дитячих організаціях та Всеукраїнській акції «Моральний вчинок».


За інформацією методиста РМК відділу освіти райдержадміністраії Маятіної О.І.