back

Відбувся семінар-навчання з сільськими та селищними головами

28 жовтня 2011

Сьогодні у великому залі районної ради відбувся семінар-навчання з сільськими та селищними голова, яке провели голова районної ради М.Б.Литвин та голова райдержадміністрації М.В.Кудрик. У заході також взяли участь: перший заступник голови райдержадміністрації Ганжа М.М., заступники голови райдержадміністрації Горбань А.Т. та Кругол А.М., заступник голови районної ради Куйбіда С.І., начальник відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації Дмитрюк О.І., начальник КП «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Клюка В.В. та директор КП «Архітектурно-будівельний центр» Солошенко С.Г.

Про роль органів опіки та піклування у подоланні дитячої бездоглядності та безпритульності доповів заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол.

Начальник відділу державної інспекції архітектурно-будівельного контролю в Чернігівській області Людмила Коваленко ознайомила присутніх з порядком виконання підготовчих і будівельних робіт відповідно до положень Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», повноваженнями органів місцевого самоврядування, а також з порядком прийняття в експлуатацію житлових будинків, господарських будівель та споруд, прибудов до них та громадських будинків.

Крім того на семінарі-навчанні розглядалися питання про взаємодію сільських та селищних рад з аналітично-контрольним відділом виконавчого апарату районної ради в питанні надання інформації, про організацію роботи пункту збору сільської, селищної ради, про застосування сільськими та селищними радами електронної програми ведення погосподарських книг, обговорювалися завдання органів місцевого самоврядування по організованому проведенню Всеукраїнського перепису населення в районі в 2012 році.

Підсумки семінару-навчання підвели голова районної ради Михайло Литвин та голова райдержадміністрації Микола Кудрик.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації