back

Задля добробуту людей

27 жовтня 2011

Сьогодні під час робочого візиту в Чернігівський район народний депутат України, радник Президента України М.В.Чечетов разом з головою райдержадміністрації М.В.Кудриком та головою районної ради М.Б.Литвином відвідали багатодітну родину Свиридовських з Кошівки (Н.Білоуська сільська рада), в якій виховується п`ятеро дітей, та Геращенків з Дніпровського, в якій виховується восьмеро дітей, до речі, у 2006 році Тетяні Геращенко було присвоєне почесне звання України «Мати-героїня».

Гості познайомилися з соціально-побутовими умовами життя багатодітних родин, пообіцяли розібратися з проблемами, які хвилюють батьків, а також вручили сім`ям цінні подарунки.

Цього ж дня керівники району разом з народним депутатом України зустрілися з жителями села Н.Білоус, де обговорили питання будівництва водогону.

«Саме завдяки народному депутату України М.В.Чечетову до кінця поточного року буде прокладено близько 9 кілометрів водогону», - зазначив голова райдержадміністрації Микола Кудрик.

Спілкуючись із представниками Н.Білоуської громади Михайло Чечетов зауважив, що йому не байдуже, в яких умовах живуть сільські жителі Чернігівського району, і він докладатиме всіх зусиль, щоб усі населені пункти району були газифіковані і, по можливості, до кожного будинку був підведений водопровід.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політки, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації