back

Відбувся семінар-практикум для педагогів-організаторів

01 грудня 2011

Учора на базі Радянськослобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов семінар-практикум для педагогів-організаторів з проблеми «Національно-патріотичне виховання школярів».

Метою семінару було підвищення рівня теоретичних та практичних навичок педагогів-організаторів щодо створення системи роботи з національно-патріотичного виховання учнівської молоді, визначення проблем та шляхів їх подолання.

У ході проведення семінару було представлено систему роботи з національно-патріотичного виховання Радянськослобідської школи. Директор школи Александрова Наталія Іванівна ознайомила присутніх з історичним минулим школи, презентувала досвід роботи навчального закладу з даної проблеми. Педагог-організатор Шевченко Оксана Анатоліївна представила презентацію з національно-патріотичної роботи в школі. Психолог Оксана Федорівна Ворожбит провела тренінги, творчі ігри з лідерами учнівського самоврядування школи та педагогами-організаторами.

Учасники семінару та представники Корпусу Миру стали свідками звітної концертної програми та представлення гурткової роботи школи «Моя квітуча Україна».


За інформацією Олени Маятіної, методиста РМК відділу освіти райдержадміністрації