back

Про засідання координаційної ради у справах дітей

27 жовтня 2011

Днями в райдержадміністрації відбулась координаційна рада у справах дітей під головуванням голови райдержадміністрації Кудрика М.В. за участю голови районної ради Литвина М.Б., заступника голови райдержадміністрації Кругола А.М., начальників управлінь та відділів райдержадміністрації, на якій піднімались питання про виконання прогнозованих показників на 2011 рік щодо створення прийомних сімей та влаштування до них 2 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування; про стан злочинності серед неповнолітніх у Чернігівському районі за 9 місяців 2011 року та про організацію роботи сільських, селищних рад з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах.

Обговорювались питання підняті 20 жовтня п.р. на координаційній раді у справах дітей облдержадміністрації, яку проводив заступник голови облдержадміністрації Тканко В.М. (події, які відбулися на території м.Носівка, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності).

У ході проведення ради головою райдержадміністрації були поставлені відповідні завдання керівникам відділів і управлінь, за підсумками підготовлено доручення.

Крім того, в цей же день на комісії з питань захисту прав дитини при райдержадміністрації, яку проводив голова райдержадміністрації Микола Кудрик, були розглянуті, відповідно, питання про надання дозволу на продаж та дарування житла, право користування яким мають діти, та звернення щодо участі батька у вихованні дитини з прийняттям відповідних рішень.


Анатолій Усик, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації