back

Проведено засідання тимчасової районної комісії з питань погашення заборгованості з заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших виплат

26 жовтня 2011

26 жовтня під головуванням заступника голови райдержадміністрації, заступника голови комісії Анатолія Кругола проведено чергове, восьме, засідання тимчасової районної комісії з питань погашення заборгованості з заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших виплат.

Для участі в засіданні були запрошені керівники підприємств-боржників по виплаті заробітної плати, по внескам до Пенсійного фонду та податкам. Також в роботі комісії взяли участь окремі голови сільських рад.

Основним питанням порядку денного було погашення заборгованості із заробітної плати, по внескам до Пенсійного фонду та податкам по філії "Смолинторф" ДП "Чернігівторф". По даному питанню виступили: начальник районного управління статистики, начальник управління Пенсійного фонду в Чернігівському районі, начальник відділу прострочених зобов`язань Чернігівської МДПІ та Смолинський сільський голова

Була заслухана інформація в.о. директора ДП "Чернігівторф" та головного інженера філії.

В ході обговорення було відмічено, що, незважаючи на певну позитивну динаміку в погашенні заборгованості із заробітної плати, підприємству не вдалося вийти на затверджені графіком погашення показники. Також звернуто увагу керівництва на недопущення нарощення боргів перед Пенсійним фондом та по податках.

Аналогічно розглядалися питання по двом комунальним підприємствам, які мають борги перед Пенсійним фондом та по податках.

За підсумками засідання відповідним службам були надані доручення щодо покращення ситуації. Також було наголошено, що лише злагодженими діями всіх служб району, органів місцевого самоврядування та керівників господарюючих суб`єктів зможемо побороти таке ганебне явище як заборгованість із заробітної плати.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації