back

До відома страхувальників

24 листопада 2011

Важливим для збереження та поліпшення стану здоров`я населення є здійснення оздоровчих заходів. Одним із багатьох пунктів виконання "Регіональної програми відновлення здоров`я застрахованих осіб та членів їх сімей" є зниження рівня захворюваності, попередження загострення нових захворювань, що призведуть до зменшення витрат по тимчасовій непрацездатності та поліпшення здоров`я застрахованих осіб і членів їх сімей.

Фактором збереження та зміцнення здоров`я застрахованих осіб і членів їх сімей, покращення фізичного, морально-психологічного стану працюючих, підвищення репродуктивного здоров`я, запобігання передчасного старіння є виділення Чернігівською міжрайонною виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності путівок на санаторно-курортне лікування. Першочергово на санаторно-курортне лікування направляються диспансерні та гостро і тривало хворіючі особи відповідно до висновків закладів охорони здоров`я.

Розподіл путівок проводиться відповідно до Інструкції про порядок забезпечення застрахованих осіб і членів їх сімей путівками на санаторно-курортне лікування згідно наданих заявок від страхувальників.

Для забезпечення санаторно-курортним лікуванням застрахованих осіб і членів їх сімей в 2012 році просимо страхувальників терміново до 01.12.2011 року надати заявки про виділення путівок за рахунок коштів Фонду за адресою: м.Чернігів, вул.Шевченка,162, тел. 3-27-79; 95-22-16.


За інформацією Чернігівської міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності