back

Разом дієвіше

26 жовтня 2011

24 жовтня 2011 року в приміщенні райдержадміністрації відбулося чергове засідання координаційного комітету Форуму місцевого розвитку. Головував на засіданні голова райдержадміністрації, співголова координаційного комітету Кудрик М.В.

У засіданні також взяли участь: голова районної ради, співголова координаційного комітету Литвин М.Б., заступники голови райдержадміністрації, заступники голови координаційного комітету Кругол А.М. та Горбань А.Т., інші члени координаційного комітету та запрошені для участі перший заступник голови райдержадміністрації Ганжа М.М., директор КП «Архітектурно-будівельний центр» Солошенко С.Г. та представник Держкомзему у Чернігівському районі.

У вступному слові Микола Кудрик підкреслив, що основною метою діяльності координаційного комітету ФМР є сприяння реалізації громадських ініціатив. На сьогодні це чотири територіальні громади, які стали першими на цей шлях.

Начальник управління економіки Андрій Василець розповів про стан упровадження в районі проектів територіальних громад у ході реалізації Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду-2».

У ході засідання пройшло конструктивне обговорення проблемних питань щодо реалізації Проекту та поставлені конкретні завдання щодо прискорення впровадження визначених проектів.

На завершення голова райдержадміністрації Кудрик М.В. наголосив на необхідності злагоджених дій усіх служб та структурних підрозділів райдержадміністрації щодо безперешкодного впровадження Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-2»

За інформацією управління економіки райдержадміністрації