back

Із розширеної наради в РДА

24 жовтня 2011

Сьогодні в райдержадміністрації відбулася розширена нарада щодо розв`язання соціально-економічних проблем району за підсумками жовтня п.р., яку провів голова райдержадміністрації М.В. Кудрик. У нараді взяв участь голова районної ради М.Б.Литвин, заступники голови райдержадміністрації та районної ради, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівників установ і організацій району.

Перед присутніми виступив заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол з питанням щодо планування бюджету на 2012 рік та розробки проекту Програми економічного та соціального розвитку району на 2012 рік.

На нараді також обговорювалися питання щодо заборгованості по заробітній платі та сплати та енергоносії, виконання бюджету за 10 місяців п.р., проведення ремонтних робіт доріг «Чорнобильської зони», виконання планових показників підприємствами району, розвитку тваринництва, а також питання додержання температурного режиму в бюджетних установах та організаціях, зокрема, у закладах освіти та охорони здоров`я.

Підводячи підсумки наради, Микола Кудрик наголосив на особистій відповідальності керівників підприємств, установ та організацій району за виконання планових показників, своєчасність виплати заробітної плати працівникам.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації.