back

Навчалися сільські та селищні голови

19 жовтня 2011

Учора відбулася нарада з сільськими та селищними головами щодо розв`язання соціально-економічних проблем територіальних громад району, яку провів голова райдержадміністрації М.В.Кудрик. У нараді також взяли участь: голова районної ради М.Б.Литвин, заступники голови райдержадміністрації, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації.

Заступники голови райдержадміністрації М.М.Ганжа, А.М.Кругол, А.Т.Горбань виступили з питанням щодо розв`язання соціально-економічних проблем територіальних громад району, окреслили проблеми та шляхи їх вирішення.

З питанням щодо передплат газет «Наш край» та «Деснянська правда» на І півріччя 2012 року виступила начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації .Т.В.Мірошниченко.

Начальник відділу ведення державного реєстру виборців райдержадміністрації С.В.Браженко зупинився на питанні інформування відділу ведення державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації щодо назв вулиць і нумерації будинків.

Також перед учасниками семінару виступив начальник відділення комплектування Чернігівського ОМВК Гребенюк О.М. з питанням щодо організації та терміни проведення приписки юнаків 1995 року народження до призовної дільниці Чернігівського об`єднаного міського військового комісаріату.

Підсумки семінару-наради підвів голова райдержадміністрації М.В.Кудрик.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації