back

Відбулась шоста сесія районної ради

15 листопада 2011

Сьогодні у великій залі районної ради відбулася шоста сесія Чернігівської районної ради шостого скликання. На сесії був присутній голова Чернігівської обласної ради А.І.Мельник.

У роботі сесії взяли участь: голова районної державної адміністрації М.В.Кудрик, заступники голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних управлінь і відділів, підприємств та організацій, сільські, селищні голови.

Відповідно до порядку денного, першим питанням до розгляду був звіт голови районної ради М.Б.Литвина.

Далі присутні заслухали начальника фінансового управління райдержадміністрації Л.І. Потапенко, яка прозвітувала про виконання районного бюджету за I півріччя 2011 року.

Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації М.П. Шумик доповів про затвердження Програми формування регіональних ресурсів продовольчого зерна Чернігівського району на 2011-2012 маркетинговий рік.

Керівник апарату райдержадміністрації В.П.Бешун інформував присутніх про затвердження Програми фінансового забезпечення нагородження відзнаками районної державної адміністрації та районної ради на 2012-2014 роки.

Про виконання Програми розвитку малого підприємництва у Чернігівському районі на 2011-2012 роки за підсумками 9 місяців 2011 року доповіла заступник начальника управління економіки райдержадміністрації Л.А.Черниш.

Начальник відділу з питань охорони здоров`я та надзвичайних ситуацій М.І.Соломаха прозвітував про хід виконання двох Програм: «Про створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Чернігівському районі на 2011-2015 роки у 2011 році» та «Про перевезення та поховання померлих осіб на території Чернігівського району на 2009-2012 роки у 2011 році».

Також, у ході сесії прийнято ряд рішень, що стосувалися важливих питань життєдіяльності територіальних громад району, у тому числі майна спільної комунальної власності, які озвучила начальник відділу освіти райдержадміністрації Л.О. Гаєвська.

Перед початком сесії депутати та запрошені мали можливість ознайомитись з виставкою останніх книжкових надходжень, яка була організована працівниками Центральної районної бібліотеки.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації