back

Відбулося засідання Колегії райдержадміністрації

19 жовтня 2011

18 жовтня у великій залі районної ради відбулося розширене засідання Колегії райдержадміністрації, яке провів голова райдержадміністрації М.В.Кудрик. У засіданні, крім членів колегії, також взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники сільськогосподарських підприємств, сільські та селищні голови, представники громадської ради при Чернігівській райдержадміністрації.

Перед початком засідання керівники району підвели підсумки жнивної кампанії 2011, кращі аграрії району були відзначені Грамотами райдержадміністрації та районної ради, також було підведено підсумки всеукраїнського літературно-мистецького свята «Седнівська осінь – 2011» та підсумки конкурсу на кращу територіальну громаду/

На порядок денний засідання Колегії було винесено 4 питання.

Про розвиток тваринницької галузі в районі доповідав М.П.Шумик – начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, виступив перший заступник голови райдержадміністрації М.М.Ганжа, керівники сільгосппідприємств, які проаналізували стан розвитку тваринництва та рослинництва в районі, зупинилися на проблемах тваринницької галузі та шляхах їх вирішення.

Начальник відділу ЖКГ райдержадміністрації Тамара Залозна проаналізувала стан готовності господарського комплексу району, закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2011 – 2012 рр.

Члени Колегії та запрошені заслухали звіт директора ФТС «Колос» Конашевича І.А. та начальника відділу з питань сім`ї, молоді та спорту райдержадміністрації Чауса О.В.

Також на засідання обговорювався стан виконавської дисципліни, роботи з документами та організації контролю за їх виконанням в райдержадміністрації. По даному питанню доповідала завідувач сектором контролю апарату райдержадміністрації Валентина Савенко.

Підсумки роботи Колегії підвів голова райдержадміністрації Микола Кудрик.

За результатами засідання Колегії було прийнято відповідні рішення.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації