back

Відбулось чергове засідання робочої групи з питань розроблення проектів Програм та формування бюджету району

19 жовтня 2011

17 жовтня в малому залі райдержадміністрації відбулася чергова нарада по питанню формування проектів Середньострокової програми соціально-економічного розвитку на 2011-2015 роки, Програми економічного і соціального розвитку на 2012 рік та показників бюджету району на 2012 рік, яку провів голова райдержадміністрації Кудрик М.В.

У нараді взяли участь керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, установ та організацій району.

З вступним словом до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Кудрик М.В., який наголосив, що проекти Програми є основою формування бюджету району на наступний рік та в подальшому, а це, в свою чергу, потребує об`єднання зусиль всіх без винятку структурних підрозділів райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, установ та організацій району. Бо саме від того, наскільки якісно буде розроблена Програма, сформовані її базові напрямки, залежить рівень реалізації окремих існуючих галузевих програм та проектів, які діють на сьогодні в районі.

Проаналізував подані структурними підрозділами райдержадміністрації, підприємствами та установами району матеріали до проектів Програм начальник управління економіки Василець А.І., який зупинився на якості наданих матеріалів.

В ході обговорення були заслухані ряд керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

По питанню формування показників бюджету району на 2012 рік слово було надано начальнику фінансового управління Потапенко Л.І., яка ознайомила присутніх з основними особливостями формування бюджету наступного року.

Підводячи підсумки наради, голова райдержадміністрації наголосив на необхідності підвищення якості матеріалів, що подаються до управління економіки для узагальнення, та визначив остаточні терміни їх подання, а також забезпечення своєчасного та якісного формування проектів районного, сільських (селищних) бюджетів на 2012 рік.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації